FAQ – Kérdések és válaszok

1. Hol találom meg a Magyar Agrár Csoport összes állásajánlatát?

Ezen a weboldalon a Magyar Agrár Csoport összes nyitott pozíciója elérhető.

3. Hogyan pályázhatok?

Válassza ki az Önt érdeklő pozíciót a https://hr.magreen.hu/allasok oldalon. Kattintson az Állás megpályázása linkre és töltse ki az elektronikus űrlapot! Fontos, hogy adja meg email címét és a telefonszámát, hiszen csak így tudjuk elérni. Csatolja szakmai önéletrajzát! Ebben feltétlenül írja meg, milyen végzettséggel, tapasztalattal rendelkezik az adot állás betöltéséhez.

4. Hogyan zajlik a kiválasztás folyamata?

Miután elküldte jelentkezését, mi pedig úgy véljük, hogy Ön alkalmas az adott pozícióra, visszajelzést küldünk elektronikus úton vagy telefonon. A sikeres kiválasztást követően jelentkezni fogunk és telefonon időpontot egyeztetünk egy interjúra. Ha sikeres az interjú, állást ajánlunk. Ha ajánlatunkat elfogadja, közösen beszéljük meg, mikor tud kezdeni.

5. Akkor is visszajeleznek, ha nem engem választanak?

Mivel a kiírt pozíciókra rendszerint sok pályázat fut be, csak azokkal a jelentkezőkkel vesszük fel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, akikkel tovább szeretnénk egyeztetni a pozíció betöltése kapcsán – ezért előre is szíves megértését kérjük.

6. Mennyi időn belül számíthatok a megkeresésükre?

Napokon belül megkeressük Önt, de ha sokan jelentkeztek, vagy éppen kollégáink leterheltek, akár egy hét is eltelhet. Ha az adott pozíciót levesszük weboldalunkról vagy már 3 hónapnál is több eltelt jelentkezése óta, akkor valószínűleg már nem fogjuk keresni, a jelentkezése időpontjától számított 180 nap után pedig kötelesek vagyunk adatait törölni.

7. Több állás is érdekes számomra, mindegyikre pályázzak?

Igen, javasoljuk, hogy minden pozícióra küldjön külön jelentkezést.

8. Hol történik a munkavégzés

A Magyar Agrár Csoport számos telephellyel rendelkezik az ország különböző pontjain, így például Budapesten (Budafok), Érden, Keszthelyen, Vasadon, illetve Németországban is dolgozunk. Emiatt minden egyes pozíciónál pontosan megjelöljük a munkavégzés várható helyét.

9. Távmunka vagy otthoni munkavégzés (home office) biztosított a Csoportnál?

Azoknál a pozícióknál van lehetőség távmunkára, ahol azt kifejezetten megemlítjük a kiírás szövegében. Amennyiben nem lát erre vonatkozó utalást az adott munkakörnél, akkor abban a pozícióban nincs lehetőség távmunkára vagy otthoni munkavégzésre.

10. Van-e lehetőség nem elektronikus formában jelentkezni Önökhöz?

A megpályázott pozíció megjelölésével önéletrajzát nyomtatva, postán is elküldheti nekünk a postacímünkre (MAGreen Kft., 2030 Érd, Árvalányhaj u. 15.).